RFID, nang endi wae ing donya.
0086 755 89823301 seabreezerfid@gmail.com
EnglishAfrikaansAsụsụ IgboBahasa IndonesiaBahasa MelayuDanskDeutschEspañolFrançaisGaeilgeHarshen HausaItalianoKiswahiliLëtzebuergeschMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăShqipSlovenčinaSlovenščinaSuomiSvenskaTagalogTiếng ViệtTürkçebasa JawaÍslenskaèdè YorùbáČeštinaΕλληνικάБългарскиМонголРусскийעבריתالعربيةहिन्दी; हिंदीবাংলাภาษาไทยမြန်မာစာአማርኛ中文(漢字)日本語한국어
 Sunting Terjemahan

2.45Kg Products Active

» 2.45Kg Products Active

2.45Kg Dual-frekuensi Multifungsi Tag Active, 2.45Kg + 125KHz Tag Active, 2.45Kg + 13.56MHz Tag Active

Kategori lan TAGS:
2.45Kg Products Active , , , , ,

13.56MHz IC chip, can encrypted active card.

nakoni, nyelidiki
  • specifications
  • Description

frekuensi Operating: 2.45Kg ~ 2.483GHz + 125K utawa 2.45GHz ~ 2.483GHz + 13.56MHz
kadohan pangenalan: 2.45Kg 0 ~ 80m luwes
125kHz: 1~ 5cm
13.56MHz: 1~ 10cm
sensitivitas panrima: -80dbm ~ -90dbm
Specifications baterei: cr2032 tombol baterei × 2 (replaceable)
urip baterei: 1.5 taun
asor: -20℃ ~ 60 ℃ (-4℉ ~ 140 ℉)
Protection: IP54
Weker Key: Ya
fungsi dual: 125kHz&13.56MHz
Ukuran: 86× 54 × 5.2mm
Tag bobot: 26g

2.45GHz Multifunction Dual-frequency Active Tag have multiple operating frequencies. 2.45Kg bisa identifikasi long-distance, 125KHz utamané kanggo identifikasi jarak, nomer urutan saka kertu 13.56MHz IC karo tag elektronik padha 2.45GHz, can encrypt, keamanan luwih. kertu Label sinyal polusi spontan, tanpa njalari bisa mbatalake RFID maca kanggo ngenali. Nduweni fungsi weker.

2.45Kg Dual-frekuensi Multifungsi Tag Active, 2.45Kg + 125KHz Tag Active, 2.45Kg + 13.56MHz Tag Active, 2.45GHz+LF Active Card, 2.45GHz+HF Active Card. SeabreezeRFID LTD.

Product fitur
panyimpenan data: double-frequency function make the electronic tag data storage function, nggawe aplikasi liyane sing digunakake.
Maca lan nulis kacepetan: dibandhingake karo kode bar, ora aligners mindhai, maca lan nulis luwih cepet, dadi pangenalan liyane adil, pangenalan gerakan.
keamanan: chip darmabakti, nomer serial unik, hard kanggo nurun.
kekiatan: ora Gagal mechanical, resistance struktur kanthi nutup kanggo lingkungan ala.
fungsi weker: ing cilik saka darurat utawa bebaya, pencet tombol weker ing remot kontrol tag elektronik weker.

utamané dipigunakaké
personel Manajemen identifikasi otomatis, kendaraan ora mungkasi metu Manajemen, kertu sekolah, sistem pengawasan dawa kadohan,etc..

 

Advantage competitive:
Staff experienced;
banget kualitas;
rega Best;
layang Fast;
kapasitas gedhe lan sawetara saka sudhut produk;
Nampa cilik supaya;
Potongan lan OEM produk miturut dikarepake customer kang.

 

Formulir Inquiry ( kita bakal bali sanalika bisa )

jeneng:
*
email:
*
Pesen:

verifikasi:
5 + 8 = ?

Mungkin sampeyan kaya uga

  • Service kita

    RFID / IoT / Printing
    LF / HF / UHF
    Card / Tag / Inlay / Label
    Bangle / Keychain
    R / W Piranti
    RFID Solution
    OEM / ODM

  • Company

    Babagan awake dhewe
    Pencet & Media
    News / Blogs
    Careers
    Awards & reviews
    Testimoni
    affiliate Program

  • Contact Us

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com