RFID, nang endi wae ing donya.
0086 755 89823301 seabreezerfid@gmail.com
EnglishAfrikaansAsụsụ IgboBahasa IndonesiaBahasa MelayuDanskDeutschEspañolFrançaisGaeilgeHarshen HausaItalianoKiswahiliLëtzebuergeschMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăShqipSlovenčinaSlovenščinaSuomiSvenskaTagalogTiếng ViệtTürkçebasa JawaÍslenskaèdè YorùbáČeštinaΕλληνικάБългарскиМонголРусскийעבריתالعربيةहिन्दी; हिंदीবাংলাภาษาไทยမြန်မာစာአማርኛ中文(漢字)日本語한국어
 Sunting Terjemahan

Atmel T5557 Chip Card bakar, Card Gas T5577 Chip

Kategori lan TAGS:
Card EM / LF Card ,

T5557 wis perusahaan Atmel mrodhuksi multi-fungsi identifikasi non-kontak saka R / sirkuit terpadu W, aplikasi kanggo 125KHz sawetara frekuensi.

nakoni, nyelidiki
  • specifications
  • Description
  • Crafts Aviable

frekuensi Operating: 100~ 150KHz
kapasitas memori: 330bit, 10 sekat, 8dicokot sandhi
224 bisa maca lan nulis EEPROM, dipérang dadi 7, 32dicokot saben
jarak maca: 3~ 10cm
Endurance: > 100,000 kaping
panyimpenan data: 10 taun
ukuran Card: SIM lancip standar ISO / SIM nglukis / SIM shaped
bahan Packaging: PVC / ABS / PET / PETG
suhu IC Pakaryan: -40℃ ~ 85 ℃

T5557 wis perusahaan Atmel mrodhuksi multi-fungsi identifikasi non-kontak saka R / sirkuit terpadu W, aplikasi kanggo 125KHz sawetara frekuensi.
△ Duwe Setelan sandi lan nulis dilindhungi. Pangguna bisa nyetel cara maca. anti-tabrakan
△ Dibangun ing kapasitansi bisa mask pilihan, uga bisa kapasitas distribusi njaba.
△ mung nomer serial 64bit, wis traceability ing.
△ Read / transmisi data nulis non-kontak cara
T5557 panggantos upgrade utama awal E5550 / E5551 chip, saiki kanggo T5567 upgrade produk panggantos, digunakake digunakake ing macem-macem formulir identifikasi, kayata travel lalu lintas, komunikasi kesehatan, pendidikan, hiburan lan ing macem-macem aplikasi, kayata hotel lawang kertu kunci, kertu insurance kesehatan, kampus id, kertu saksi / pabrik perusahaan, SIM Gas station Gas,SIM dining, SIM game, SIM prestasi mahasiswa, SIM telpon, film bioskop SIM, SIM hiburan.

SeabreezeRFID LTD. nyedhiyakake layanan enkripsi T5577 chip initialization kertu lan data.

Aplikasi khas
Prabawa kunci lawang pinter, sekolah, sistem kertu bisnis, akses kontrol.

 

Advantage competitive:
Staff experienced;
banget kualitas;
rega Best;
layang Fast;
kapasitas gedhe lan sawetara saka sudhut produk;
Nampa cilik supaya;
Potongan lan OEM produk miturut dikarepake customer kang.

 

Printing: Offset Printing, Printing Silkscreen, printing termal, Printing mangsi-jet, digital printing.
fitur keamanan: Casa, laser ablation, Hologram / OVD, ink UV, Optical ink Variabel, barcode Hidden / Barcode topeng, diarani Rainbow, Micro-teks.
Others: initialization data Chip / enkripsi, Personalisasi belang Magnetik programed, Signature panel, barcode, nomer serial, Embossing, kode DoD, kode gilig NBS, Die-Cut.

Formulir Inquiry ( kita bakal bali sanalika bisa )

jeneng:
*
email:
*
Pesen:

verifikasi:
0 + 5 = ?

Mungkin sampeyan kaya uga

  • Service kita

    RFID / IoT / Printing
    LF / HF / UHF
    Card / Tag / Inlay / Label
    Bangle / Keychain
    R / W Piranti
    RFID Solution
    OEM / ODM

  • Company

    Babagan awake dhewe
    Pencet & Media
    News / Blogs
    Careers
    Awards & reviews
    Testimoni
    affiliate Program

  • Contact Us

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com