RFID, nang endi wae ing donya.
0086 755 89823301 seabreezerfid@gmail.com
EnglishAfrikaansAsụsụ IgboBahasa IndonesiaBahasa MelayuBasa SundaBinisayaCatalàCymraegDanskDeutschEesti keelEspañolEsperantoFrançaisGaeilgeHarshen HausaHrvatskiItalianoKiswahiliKreyòl ayisyenLatīnaLietuvių kalbaLëtzebuergeschMagyarMalagasy fitenyNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăShqipSlovenčinaSlovenščinaSuomiSvenskaTagalogTiếng ViệtTürkçebasa Jawabosanski jezikÍslenskaèdè YorùbáČeštinaΕλληνικάБългарскиМонголРусскийУкраїнськаעבריתاردوالعربيةپارسیहिन्दी; हिंदीবাংলাதமிழ்ภาษาไทยမြန်မာစာქართულიአማርኛ中文(漢字)日本語한국어
 Sunting Terjemahan

Blog

» Blog

Bentenane antara Tags Tags 18000-6C lan tag 18000-6B Tags

15/07/2020

Ing saiki, pamaca UHF RFID umum lan modul RFID kita duwe rong standar sing kudu dipilih, yaiku ISO18000-6B lan ISO18000-6C (EPC Class1 Gen2) standar. Kaloro standar kasebut bisa diarani duwe kaluwihane dhewe, dadi opo bedane?

1. ISO18000-6B bisa maca nganti 10 tag sekaligus, area data pangguna gedhe, tingkat transmisi data udakara 40Kbps. Tags ISO18000-6B umume digunakake ing wilayah tertutup, kayata manajemen aset.

2. EPC C1G2 yaiku ISO18000-6C, sing bisa maca atusan tag sekaligus, area data pangguna cilik, lan tingkat transmisi data yaiku 40Kbps-640Kbps. Tag ISO18000-6C umume digunakake ing wilayah mbukak, kayata manajemen logistik.
Titik sukses ing ISO 18000-6C yaiku nyepetake pigura data udara saka tag pasif, yaiku metode komunikasi cekak khas. Ing cara iki, anggere kahanan transfer energi radio ing antarane tag lan antena pamaca enggal kabentuk, Komunikasi rampung kanthi efisien, saéngga tingkat pangenalan luwih apik dibandhingake karo tag pasif sadurunge. Gabungan karo identifikasi multi-klompok, mekanisme anti tabrakan, mode maca-panulis sing kandhel, ID transparan lan area data pribadi, menehi metode identifikasi non-kontak sing efektif kanggo sawetara aplikasi sing diwakili logistik.
ISO18000-6C duwe area data pribadi. Cukup, mung pangguna kanthi luwih saka siji yuta tingkat sing layak milih area data pribadi nalika pesenan. Iki uga minangka strategi pasar kanggo ISO18000-6C kanggo aplikasi massa, supaya bisa nyaring aplikasi ekonomi (kalorone sumber lan panjaluk ora ekonomis). Ing aplikasi normal, wilayah data iki bisa dilindhungi dening kunci rong tembung kontrol Akses lan Pateni. Sawise dikunci, ora bisa dideleng tanpa tembung kendali, lan ora bisa diwaca kajaba sampeyan ngerti AccessPWD. KillPWD duwe 32bits, lan 32bits AccessPWD cukup kanggo anti-counterfeiting. Akeh tag ing dalan nyuworo manawa Gen2 kasebut, sing sejatine mung ID ISO18000-6C. Ora bisa nyedhiyani kabeh fungsi Gen2, utamane fungsi sing apik banget, semono uga sing maca. Ing Gen2, ana area data pribadi pangguna 64Byties. Kanggo luwih saka siji yuta pangguna, saben bait ing wilayah iki bisa dikunci, namung diwaca, maca-nulis, lan maca-dilarang tanpa tombol. Produk sing apik banget.
—- yen sampeyan kudu nyatakake hubungan antara ISO18000-6C lan Gen2, dadi cetha, ISO18000-6C minangka subset saka Gen2. Gen2 duwe fungsi lan skalabilitas, manawa ISO18000-6C bisa uga ora.

3. Kanggo panyimpenan data, ISO18000-6B ana ing “foreground” format, saengga kapasitas tag akeh banget; ISO18000-6C ana ing “latar mburi” format. Nalika maca tag, sampeyan mung kudu maca EPC lan banjur maca data ing tag sing ana gandhengane karo database latar mburi, syarat kanggo kapasitas tag kurang.

4. Bedane regane: Tag ISO18000-6C luwih murah tinimbang tag ISO18000-6B, nyuda biaya proyek sampeyan.

Mungkin sampeyan kaya uga

  • Service kita

    RFID / IoT / Printing
    LF / HF / UHF
    Card / Tag / Inlay / Label
    Bangle / Keychain
    R / W Piranti
    RFID Solution
    OEM / ODM

  • Company

    Babagan awake dhewe
    Pencet & Media
    News / Blogs
    Careers
    Awards & reviews
    Testimoni
    affiliate Program

  • Contact Us

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com