RFID, nang endi wae ing donya.
0086 755 89823301 seabreezerfid@gmail.com
EnglishAfrikaansAsụsụ IgboBahasa IndonesiaBahasa MelayuDanskDeutschEspañolFrançaisGaeilgeHarshen HausaItalianoKiswahiliLëtzebuergeschMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăShqipSlovenčinaSlovenščinaSuomiSvenskaTagalogTiếng ViệtTürkçebasa JawaÍslenskaèdè YorùbáČeštinaΕλληνικάБългарскиМонголРусскийעבריתالعربيةहिन्दी; हिंदीবাংলাภาษาไทยမြန်မာစာአማርኛ中文(漢字)日本語한국어
 Sunting Terjemahan

News

» News

ECB urip TIPS, Dinuga Ripple Service Pembayaran cepet

03/12/2018

ECB urip TIPS, Dinuga Ripple Service Pembayaran cepet

 

pungkasan, Eropah Tengah Bank (ECB) dibukak pisanan cepet TIPS layanan pembayaran panutup 19 negara anggota Zona euro, lan ngarep-arep kanggo pemimpin ing seluler pembayaran ing Eropah karo layanan iki, lan karo akeh Buta teknologi ing AS lan Asia. Perang kanggo pasar iki. layanan pembayaran cepet TIPS-aktif iki bakal digunakake dipun saindhenging Eurozone, nalika negara anggota EU’ konsumen lan bisnis bakal ngrampungake transaksi pembayaran mobile mung sawetara detik tinimbang delaying liwat pindhah jaringan lagi duwe ing sasi. Ing kedadean saka bayaran.

TIPS yakuwi kanggo kurban-ragad kurang pamukiman cepet Euros kanggo pelanggan tengen bawana. nasabah eurozone bakal bisa ngakses TIPS 24 jam dina kanggo seneng pembayaran gampang lan aman - padha Venmo ing Amerika Serikat.

ECB urip TIPS, Dinuga Ripple Service Pembayaran cepet, saka Seabreeze Smart Card Co., Ltd.

TIPS is a layanan fasilitas pasar anyar that the ECB launched this month. Iku mbisakake panyedhiya layanan pembayaran kanggo kurban sing pelanggan kamungkinan kanggo transfer dana ing wektu nyata lan watara jam, saben dina taun. Iki tegese thanks kanggo TIPS, individu lan perusahaan bakal bisa nransfer dhuwit antarane saben liyane ing detik, tanpa bukaan jam saka bank lokal.

TIPS wis dikembangaké minangka extension TARGET2 lan bakal dumunung pembayaran ing dhuwit bank tengah. Malah sanadyan padha bilih ing awal, TIPS mung bakal dumunung pindhah pembayaran ing euro ana ukara sing, ing cilik saka dikarepake, duit liyane bisa didhukung uga.

Sawetara keuntungan saka sistem bakal kalebu ana Enteni minimal sak proses transaksi lan kasunyatan ngagetne bab sistem pembayaran cepet iku ngidini itungan bakal dienggoni ing bank ing sembarang wektu nggawe kabeh-wektu kabeh sistem akses.

Alleged Ripple partner and Pan European infrastructure, Target Settlement Pembayaran cepet saiki tindak manggon karo tujuan utami nggawe sistem pembayaran cepet kabeh saka Eropah nggunakake bank tengah saluran kanggo aturan transfer pamukiman mbisakake transmisi dhuwit digital tengen wates lan Eropah minangka kabèh. Lan minangka istilah 'cepet utang pembayaran' ditempelake menyang layanan, macem-macem sumber anonim wis kacarita padha diuripake kanggo Ripple blockchain.

Sawetara ndeleng iki minangka awal mburi kanggo aset Crypto: institusi terpusat sing respon kanggo tantangan nuduhke dening Crypto lan sing diwiwiti kanggo njupuk tindakan. Others, Nanging, see it as janjeni kanggo Crypto.

Ing bab siji iku manawa. Iki mesthi bab becik kanggo cryptocurrencies lan disentralisasi. Nyatane, iku bisa dadi game-pangisi kanggo macem-macem teknologi pembayaran Ripple kang amarga ana pratandha sing TIPS bisa ngleksanakake teknologi Ripple kaya xCurrent, xVia, lan xRapid ing mangsa.

Ing loro sing powered by Ripple, while the third is powered by the XRP digital token. Iku bisa sing TIPS bakal nggunakke sawetara utawa kabeh teknologi iki kanggo nggampangake pembayaran internasional mirah. The reason is that Ripple has partnered with TAS Group that has several important partnerships with banks in Europe.

versi paling anyar saka platform Management Likuiditas Bank sing dirancang khusus kanggo kurban ijolan maksimum karo standar pembayaran TIPS. Banks bisa nggunakake TAS Group Platform Management Likuiditas Bank kanggo seamlessly transisi kanggo protokol pembayaran TIPS anyar.

Apa Apa TIPS Similar to Crypto?

TIPS dianggo ing cara sing padha kanggo platform pembayaran kaya xCurrent Ripple kang. kanthi TIPS, panyedhiya layanan pembayaran sing dibutuhaké kanggo nyetel aside bagean likuiditas ing bank tengah negara kang. likuiditas iki bakal digunakake kanggo dumunung pembayaran cepet karo ora tunggu, 24 jam dina lan 365 dina taun.

The end-to-end wektu Processing saka awal transaksi kanggo mburi wis samesthine dadi 10 detik utawa kurang. Sistem wis plans ing panggonan kanggo ukuran èfèktif kanggo nyukupi kabutuhan pangguna.

ECB Executive Papan Anggota Benoît Coeure diterangake ing entuk manfaat saka TIPS ing wicara sadurungé taun:

"Pancen, ing wilayah euro, ngendi rancangan legal beda lan Sifat customer dianggep bener, ana tansah resiko sapiturutipun anyar njedhul saka pembangunan solusi nasional utawa Ana-loop kang ora interoperable. Kanggo counter resiko iki, industri pembayaran Eropah saiki ngetokake rencana pembayaran cepet saestu pan-European. "

Ana loro fitur saka TIPS sing bakal bantuan iku entuk reachability ndlajahi Eropah. First, TIPS adhedhasar Sepa Transfer Credit cepet (Sct Inst) - rencana kanggo pembayaran cepet pan-Eropa, samesthine kanggo digunakake dening sawetara gedhe saka panyedhiya layanan pembayaran ing Eropah. kapindho, TIPS bakal dikembangaké minangka extension TARGET2, kang wis duwe jaringan ekstensif peserta ing Eropah.

Sanajan bakal nggunakake euro kanggo utang, iki bakal dadi salah siji saka tondo paling pinunjul sing tau kelakon ing teknologi Euros bab donya itungan digital. Sartanipun Ripple blockchain durung bisa dikonfirmasi, but the nodes match quite well. (Seabreeze Smart Card Co., Ltd.)

Mungkin sampeyan kaya uga

  • Service kita

    RFID / IoT / Printing
    LF / HF / UHF
    Card / Tag / Inlay / Label
    Bangle / Keychain
    R / W Piranti
    RFID Solution
    OEM / ODM

  • Company

    Babagan awake dhewe
    Pencet & Media
    News / Blogs
    Careers
    Awards & reviews
    Testimoni
    affiliate Program

  • Contact Us

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com