RFID, nang endi wae ing donya.
0086 755 89823301 seabreezerfid@gmail.com
EnglishAfrikaansAsụsụ IgboBahasa IndonesiaBahasa MelayuBasa SundaBinisayaCatalàCymraegDanskDeutschEesti keelEspañolEsperantoFrançaisGaeilgeHarshen HausaHrvatskiItalianoKiswahiliKreyòl ayisyenLatīnaLietuvių kalbaLëtzebuergeschMagyarMalagasy fitenyNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăShqipSlovenčinaSlovenščinaSuomiSvenskaTagalogTiếng ViệtTürkçebasa Jawabosanski jezikÍslenskaèdè YorùbáČeštinaΕλληνικάБългарскиМонголРусскийУкраїнськаעבריתاردوالعربيةپارسیहिन्दी; हिंदीবাংলাதமிழ்ภาษาไทยမြန်မာစာქართულიአማርኛ中文(漢字)日本語한국어
 Sunting Terjemahan

LF / HF Reader

» hardware » LF / HF Reader

Reader Frequency EM Card / IC Card Dual, 125KHz / 13.56MHz Reader Dual Band

Kategori lan TAGS:
LF / HF Reader , , , ,

Dhukungan diwaca-mung EM4102 kertu lan MIFARE IC S50, kertu MIFARE IC S70.

nakoni, nyelidiki
  • specifications
  • Description

model: RBS-580
frekuensi ndhukung: 125kHz & 13.56MHz
Card Supporting: EM4100 & MIFARE S50 / MIFARE S70
data output: (8H-10D)(Standar)
USB dawa kabel: 1.2m
Power: DC 5V
saiki apa: <50MA
Interface: USB
suhu Operating: -20° C ~ 70 ° C
Material: ABS
Size: 110× 81 × 26mm

RBS-580 model Dual-band Card Reader, sawetara serial diwaca 125KHz kurang-frekuensi kertu EM4102, nanging uga bisa maca 13.56MHz dhuwur-frekuensi MIFARE nomer kertu serial loro-in-siji maca. port USB tanpa-drive, plug lan muter, nomer kertu diwaca kaya ngetik keyboard, nambah kacepetan saka kertu ketik data.

fitur
mode USB apa ora-driver, plug lan muter
Dhukungan diwaca-mung nomer serial EM4102 kertu
Dhukungan diwaca-mung MIFARE S50, nomer kertu serial MIFARE S70
Reading kadohan nganti 6CM
A buzzer lan LED
USB maca antarmuka desktop
format Output data pilihan (standar 8h-10D)

Test lan roto:
Nalika daya wis Applied, LED lampu ijo lan buzzer suara bip, banjur dadi LED red lan kertu ngetokake sekuritas wiwit karya.
Nalika maca data ID kertu, LED bakal nguripake ijo, ing wektu sing padha, buzzer bakal muni sapisan lan cahya LED bakal nguripake abang, nuduhake yen nomer kertu maca biasane.

aplikasi
akses kontrol
identifikasi
Manajemen anggota
Manajemen saksi wektu
Manajemen proses produksi

 

Advantage competitive:
Staff experienced;
banget kualitas;
rega Best;
layang Fast;
kapasitas gedhe lan sawetara saka sudhut produk;
Nampa cilik supaya;
Potongan lan OEM produk miturut dikarepake customer kang.

 

 

Formulir Inquiry ( kita bakal bali sanalika bisa )

jeneng:
*
email:
*
Pesen:

verifikasi:
2 + 7 = ?

Mungkin sampeyan kaya uga

  • Service kita

    RFID / IoT / Printing
    LF / HF / UHF
    Card / Tag / Inlay / Label
    Bangle / Keychain
    R / W Piranti
    RFID Solution
    OEM / ODM

  • Company

    Babagan awake dhewe
    Pencet & Media
    News / Blogs
    Careers
    Awards & reviews
    Testimoni
    affiliate Program

  • Contact Us

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com