RFID, nang endi wae ing donya.
0086 755 89823301 seabreezerfid@gmail.com
EnglishAfrikaansAsụsụ IgboBahasa IndonesiaBahasa MelayuDanskDeutschEspañolFrançaisGaeilgeHarshen HausaItalianoKiswahiliLëtzebuergeschMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăShqipSlovenčinaSlovenščinaSuomiSvenskaTagalogTiếng ViệtTürkçebasa JawaÍslenskaèdè YorùbáČeštinaΕλληνικάБългарскиМонголРусскийעבריתالعربيةहिन्दी; हिंदीবাংলাภาษาไทยမြန်မာစာአማርኛ中文(漢字)日本語한국어
 Sunting Terjemahan

FAQ kang

» FAQ’s

1. Custom RFID Etching Antena

customer nyedhiyakake HF / UHF antena desain drawing, ing format file AUTO CAD (.DWG), kita quotes in 24 jam, beyo dipetik kalebu beyo nggawe piring lan petik produk, nandheske rincian technical, sawise ndhaftar persetujuan, kita bakal nyedhiyani tata antena ing 24 jam – Konfirmasi customer – tata letak plate Customer Konfirmasi lan ragad plate pituwas – kita ngatur rencana produksi – nggawe piring lan produksi sampel – Nyedhiyani 20 ~ 400pcs conto antena free kanggo konfirmasi customer.
Yen customer ora duwe desain antena, sampeyan perlu kanggo nyedhiyani specifications ukuran antena, model chip kaiket (Tuladhane: Ultralight, Aku KODE SLI-S, H3 asing, Impinj Monza 5), model mesin binding Panjenengan. Kita nampa informasi ing ndhuwur ing 24 jam kanggo nyedhiyani desain antena lan piring reregan nggawe Fees lan reregan produk. Antena Design Drawing Design Wektu: HF Antena 7 Day Bisnis, UHF Antena 24 Day Bisnis.

 

  • Contact Us

    0086 755 89823301
    seabreezerfid@gmail.com
    SeabreezeRFID
    seabreezerfid
  • Share ke teman

  • Service kita

    RFID / IoT / Printing
    LF / HF / UHF
    Card / Tag / Inlay / Label
    Bangle / Keychain
    R / W Piranti
    RFID Solution
    OEM / ODM

  • Company

    Babagan awake dhewe
    Pencet & Media
    News / Blogs
    Careers
    Awards & reviews
    Testimoni
    affiliate Program

  • Contact Us

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com