RFID, nang endi wae ing donya.
0086 755 89823301 seabreezerfid@gmail.com
EnglishAfrikaansAsụsụ IgboBahasa IndonesiaBahasa MelayuDanskDeutschEspañolFrançaisGaeilgeHarshen HausaItalianoKiswahiliLëtzebuergeschMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăShqipSlovenčinaSlovenščinaSuomiSvenskaTagalogTiếng ViệtTürkçebasa JawaÍslenskaèdè YorùbáČeštinaΕλληνικάБългарскиМонголРусскийעבריתالعربيةहिन्दी; हिंदीবাংলাภาษาไทยမြန်မာစာአማርኛ中文(漢字)日本語한국어
 Sunting Terjemahan

MIFARE 1K S50 Chip Card

Kategori lan TAGS:
HF Chip Card , , , ,

fitur banget lan stabilitas, chip MIFARE IC S50 wis sawetara saka sudhut aplikasi: akses kontrol, identifikasi, Nilai disimpen lan ing.

nakoni, nyelidiki
  • specifications
  • Description
  • Crafts Aviable

chip Koleksi: NXP MIFARE 1K S50
kapasitas panyimpenan: 1KB, 8kbit, 16 sekat, saben pemisahan loro sandhi(1KB = 8Kbit)
frekuensi Operating: 13.56MHz
protokol komunikasi: IEC / ISO 14443 TypeA
kacepetan Komunikasi: 106KBoud
jarak maca: 2.5~ 10cm
Reading wektu: 1~ 2ms
digunakake suhu: -20℃ ~ 55 ℃
Endurance: >100,000 kaping
penylametan data: >10 taun
Ukuran: ISO kertu standar 85,6 × 54 × 0,80(+/-0.04)mm
bahan Packaging: PVC, ABS, PET, PETG, Paper, 0.13kabel tembaga mm
proses Packaging: garis otomatis tanduran ultrasonik, Welding otomatis

kertu chip MIFARE 1K S50, uga dikenal minangka kertu MF M1 utawa kertu M1, uga dikenal minangka kertu S50 Original, digawe saka MIFARE 1K S50 encapsulated.
MIFARE 1K S50 produk RFID chip NXP kang banget. Punika asli chip MIFARE IC S50 saka Philips (NXP) sing sesuai karo IEC / protokol antarmuka ISO 14443A. Sawijining enkripsi data majeng lan loro-cara sistem bukti asli sandi, lan 16 sektor rampung sawijining, fitur banget lan stabilitas, chip MIFARE IC S50 wis sawetara saka sudhut aplikasi, siji Card Solutions, meter banyu panjer, kertu transit , Toll Highway, parking, akses kontrol, identifikasi, Manajemen omah, taman, dalan-dalan lan produk RFID liyane disenengi, MIFARE IC S50 chip ing donya sing paling akèh dipigunakaké non-kontak chip RF,
Sawisé taun klempakan teknologi, saiki ana chip RF ing China sing bisa ngganti chip NXP MIFARE IC S50, kang chip FM11RF08. FM11RF08 chip ora mung ing paramèter kinerja padha lan kompatibel karo chip MIFARE IC S50, wis kauntungan luwih, punika biaya kurang banget, kinerja produk padha, nanging bisa gawé biaya-efektif dhuwur kanggo mesthekake yen perusahaan More MediaWiki.
MIFARE 1K S50 chip bisa selaras macem-macem ukuran RF kertu chip bisa uga digawe menyang ring tombol, wristband (gelang), SIM epoxy, inlay, tag elektronik, macem-macem aplikasi kayata labels.

aplikasi khas
Salah Card Solutions, akses kontrol, bus disimpen SIM Nilai, Toll highway, parking, kertu anggota, kertu VIP, Manajemen bangunan omah apartemen.

 

Advantage competitive:
Staff experienced;
banget kualitas;
rega Best;
layang Fast;
kapasitas gedhe lan sawetara saka sudhut produk;
Nampa cilik supaya;
Potongan lan OEM produk miturut dikarepake customer kang.

 

 

Printing: Offset Printing, Printing Silkscreen, printing termal, Printing mangsi-jet, digital printing.
fitur keamanan: Casa, laser ablation, Hologram / OVD, ink UV, Optical ink Variabel, barcode Hidden / Barcode topeng, diarani Rainbow, Micro-teks.
Others: initialization data Chip / enkripsi, Personalisasi belang Magnetik programed, Signature panel, barcode, nomer serial, Embossing, kode DoD, kode gilig NBS, Die-Cut.

Formulir Inquiry ( kita bakal bali sanalika bisa )

jeneng:
*
email:
*
Pesen:

verifikasi:
4 + 8 = ?

Mungkin sampeyan kaya uga

  • Service kita

    RFID / IoT / Printing
    LF / HF / UHF
    Card / Tag / Inlay / Label
    Bangle / Keychain
    R / W Piranti
    RFID Solution
    OEM / ODM

  • Company

    Babagan awake dhewe
    Pencet & Media
    News / Blogs
    Careers
    Awards & reviews
    Testimoni
    affiliate Program

  • Contact Us

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com