RFID, nang endi wae ing donya.
0086 755 89823301 seabreezerfid@gmail.com
EnglishAfrikaansAsụsụ IgboBahasa IndonesiaBahasa MelayuDanskDeutschEspañolFrançaisGaeilgeHarshen HausaItalianoKiswahiliLëtzebuergeschMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăShqipSlovenčinaSlovenščinaSuomiSvenskaTagalogTiếng ViệtTürkçebasa JawaÍslenskaèdè YorùbáČeštinaΕλληνικάБългарскиМонголРусскийעבריתالعربيةहिन्दी; हिंदीবাংলাภาษาไทยမြန်မာစာአማርኛ中文(漢字)日本語한국어
 Sunting Terjemahan

Sticker / Anti Label Palsu

» Sticker / Anti Label Palsu

  • specifications
  • Description

paramèter Technical
frekuensi: 13.56MHz
standar Protocol: ISO / IEC 14443A
chip RF: Ntag213
Maca / nulis: 100000 kaping
urip Service: 10 taun
digunakake suhu: -25℃ ~ 75 ℃
suhu Storage: 0℃ ~ 75 ℃
Keterangan: dheweke 32mm, utawa selaras
Material: Custom ditutupi kertas / pet / PP kertas gawean, materi adat
Printing: Silkscreen, digital, nutup kerugian, CMYK
aplikasi: Tamper bukti, anti Surf

Details Packaging
Diameteripun nang saka inti kertas: 76.2mm(3inch)
Saben jumlahe muter: 500~ 1000PCS(Sesuai karo dikarepake nyata)
arah Roll: lumahing utawa printing madhep metu (ing)
materi packing: Antistatic Pearl katun + Gelembung pad + tas Antistatic + Outside karton

NFC Pecah Labels Anti-palsu sing utamané cocok kanggo dhuwur-diregani, kayata alkohol, produk kesehatan, Kosmetik, tas account-jeneng lan obat-obatan, etc., supaya bisa nggunakake telpon seluler dhewe (karo dibangun ing fungsi NFC) kanggo ngenali ing wektu tuku. Keaslian prodhuk bisa langsung numpes sapisan iku kabukak lan digunakake kanggo nyegah transfer secondary. Malah yen sing kayata packaging utawa kothak wis daur ulang, iku ora bisa counterfeited.
NFC labels anti-Surf bisa Applied kanggo macem-macem industri, lan produk bisa nambah fungsi anti-Surf lan nambah nilai account.

Formulir Inquiry ( kita bakal bali sanalika bisa )

jeneng:
*
email:
*
Pesen:

verifikasi:
4 + 8 = ?

Mungkin sampeyan kaya uga

  • Service kita

    RFID / IoT / Printing
    LF / HF / UHF
    Card / Tag / Inlay / Label
    Bangle / Keychain
    R / W Piranti
    RFID Solution
    OEM / ODM

  • Company

    Babagan awake dhewe
    Pencet & Media
    News / Blogs
    Careers
    Awards & reviews
    Testimoni
    affiliate Program

  • Contact Us

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com