RFID, nang endi wae ing donya.
0086 755 89823301 seabreezerfid@gmail.com
EnglishAfrikaansAsụsụ IgboBahasa IndonesiaBahasa MelayuBasa SundaBinisayaCatalàCymraegDanskDeutschEesti keelEspañolEsperantoFrançaisGaeilgeHarshen HausaHrvatskiItalianoKiswahiliKreyòl ayisyenLatīnaLietuvių kalbaLëtzebuergeschMagyarMalagasy fitenyNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăShqipSlovenčinaSlovenščinaSuomiSvenskaTagalogTiếng ViệtTürkçebasa Jawabosanski jezikÍslenskaèdè YorùbáČeštinaΕλληνικάБългарскиМонголРусскийУкраїнськаעבריתاردوالعربيةپارسیहिन्दी; हिंदीবাংলাதமிழ்ภาษาไทยမြန်မာစာქართულიአማርኛ中文(漢字)日本語한국어
 Sunting Terjemahan

NFC Products

» NFC Products

  • NFC Soft Silicone Wristband, NFC Intelligent Proximity Silicone Wristband

    Kategori lan TAGS:
    NFC Products, Bangle / Gelang , , , , , , ,

    model Product: YW2102

    Luwih saka 40 kinds of molds can be used for free.
    The Bangle lumahing bisa dicithak utawa ukir LOGO, pola, continuous number or internal code of the IC chip, QR code.

    nakoni, nyelidiki
    • specifications
    • fitur

    paramèter teknologi utama
    Material: Soft Silicone
    Size: Ф65mm / Ф74mm utawa selaras
    jinis luwes: 240× 19 × 2.2mm, sawetara imbuhan ing 16-22cm
    kadohan prabawa: 5~ 20cm (miturut kinerja maca)
    mode sumber daya: pasif
    frekuensi: 13.56MHz
    chip: NXP NTAG203, NTAG213, NTAG215, NTAG216
    Protocol: ISO 14443A
    chip Kapasitas(NTAG203): 168bita (nulis: 137bita),(1kbit EEPROM, 16 sektor, saben sektor punika 4 Piece, grup saben sektor wis sandi lan akses dhewe dikendhaleni)
    ngilangke kaping: >100,000 kaping
    data Storage: > 5 taun
    R / W wektu: 1-2ms
    IP Grade: IP67 / IP68
    suhu Work: -25° C ~ 70 ° C
    warna: ireng, ijo, abang, putih, biru, kuning, orange, pilihan

    fitur
    Waterproof, shockproof, lan dhuwur Suhu tahan.
    Ana-loop wristband, fleksibel, gampang kanggo nyandhang lan gampang kanggo nggunakake.
    Digunakake digunakake ing lembab banget lingkungan kolam renang, Pustaka cooling, patroli banyu, operasi lapangan, lan malah dawa rendhem ing banyu lan lingkungan atos liyane.
    Ngakses maneka warna layanan liwat NFC wristband, kalebu mikro-pembayaran, identifikasi, transportasi, ticketing, akses kontrol, discounts, layanan medical, sosial, lan informasi nuduhake.
    Lumahing printing layar bisa, ukiran LOGO, Gambar, nomer, QR code.
    Gedhe jumlah bisa kasebut werna produk.
    The best price in the market is convenient for your business development.
    Potongan lan OEM produk miturut dikarepake customer kang.

     

     

    Advantage competitive:
    Staff experienced;
    banget kualitas;
    rega Best;
    layang Fast;
    kapasitas gedhe lan sawetara saka sudhut produk;
    Nampa cilik supaya;
    Potongan lan OEM produk miturut dikarepake customer kang.

    Formulir Inquiry ( kita bakal bali sanalika bisa )

    jeneng:
    *
    email:
    *
    Pesen:

    verifikasi:
    4 + 6 = ?

    Mungkin sampeyan kaya uga

  • Service kita

    RFID / IoT / Printing
    LF / HF / UHF
    Card / Tag / Inlay / Label
    Bangle / Keychain
    R / W Piranti
    RFID Solution
    OEM / ODM

  • Company

    Babagan awake dhewe
    Pencet & Media
    News / Blogs
    Careers
    Awards & reviews
    Testimoni
    affiliate Program

  • Contact Us

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com