RFID, nang endi wae ing donya.
0086 755 89823301 seabreezerfid@gmail.com
EnglishAfrikaansAsụsụ IgboBahasa IndonesiaBahasa MelayuBasa SundaBinisayaCatalàCymraegDanskDeutschEesti keelEspañolEsperantoFrançaisGaeilgeHarshen HausaHrvatskiItalianoKiswahiliKreyòl ayisyenLatīnaLietuvių kalbaLëtzebuergeschMagyarMalagasy fitenyNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăShqipSlovenčinaSlovenščinaSuomiSvenskaTagalogTiếng ViệtTürkçebasa Jawabosanski jezikÍslenskaèdè YorùbáČeštinaΕλληνικάБългарскиМонголРусскийУкраїнськаעבריתاردوالعربيةپارسیहिन्दी; हिंदीবাংলাதமிழ்ภาษาไทยမြန်မာစာქართულიአማርኛ中文(漢字)日本語한국어
 Sunting Terjemahan

Koleksi Card liyane

» RFID Card » Koleksi Card liyane

Original NXP klasik Card 7byte UID, NXP MIFARE 1K S50 Card 7byte UID

Kategori lan TAGS:
Koleksi Card liyane , , ,

model: HL507

Main used for access control card copy.

nakoni, nyelidiki
  • specifications
  • Description

7 bita UID, bisa ngganti MIFARE UID
UID ngrambah dening sektor Rewriting langsung 0 pamblokiran 0
pamblokiran 0 sadurunge 7 bita punika UID

MIFARE Classic series including applicable to public transportation, entrance guard system, such as membership card application of contactless smart card chip. Fully meet ISO/IEC 14443 Type A standard, karo 1 KB and 4KB, 7bytes or 4bytes of memory identifiers.
Use original NXP Mifare 1K S50 and Mifare 4K S70 chips.

7 bita UID, bisa ngganti MIFARE UID
UID ngrambah dening sektor Rewriting langsung 0 pamblokiran 0
pamblokiran 0 sadurunge 7 bita punika UID

Fitur utama lan kaluwihan
tundhuk Full karo ISO / IEC 14443 tipe A 1-3 standar, kanggo mesthekake amba gawe solusi pasar lan supplier
Kanthi 7byte pengenal unik (7B UID) utawa pengenal 4bytes ora unik (4B NUID)
A macem-macem produk campuran, kinerja biaya paling
1KB or 4KB EEPROM
Saben produk generasi bisa éling kertu lan Reader kertu kompatibel, mangkono ngurangi biaya fasilitas
kahanan akses memori program Free
Akeh perusahaan karo produk komersial entuk chain sumber sudhut lan competitive
opsi Personalized, support fleksibel lan 7bytes 4bytes infrastruktur UID (mung dianggo kanggo 7B UID)
Kanggo nyepetake produk ing aplikasi pasar

Main application
Access control card copy
Public transport
Electronic toll collection
Membership card
Activity ticketing
Parking lot

 

Formulir Inquiry ( kita bakal bali sanalika bisa )

jeneng:
*
email:
*
Pesen:

verifikasi:
2 + 5 = ?

Mungkin sampeyan kaya uga

  • Service kita

    RFID / IoT / Printing
    LF / HF / UHF
    Card / Tag / Inlay / Label
    Bangle / Keychain
    R / W Piranti
    RFID Solution
    OEM / ODM

  • Company

    Babagan awake dhewe
    Pencet & Media
    News / Blogs
    Careers
    Awards & reviews
    Testimoni
    affiliate Program

  • Contact Us

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com