RFID, nang endi wae ing donya.
0086 755 89823301 seabreezerfid@gmail.com
EnglishAfrikaansAsụsụ IgboBahasa IndonesiaBahasa MelayuDanskDeutschEspañolFrançaisGaeilgeHarshen HausaItalianoKiswahiliLëtzebuergeschMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăShqipSlovenčinaSlovenščinaSuomiSvenskaTagalogTiếng ViệtTürkçebasa JawaÍslenskaèdè YorùbáČeštinaΕλληνικάБългарскиМонголРусскийעבריתالعربيةहिन्दी; हिंदीবাংলাภาษาไทยမြန်မာစာአማርኛ中文(漢字)日本語한국어
 Sunting Terjemahan

Sandi Test Copy Piranti

» hardware » Sandi Test Copy Piranti

T5557 Chip Card Copy Piranti, T5577 Chip Hotel Door Card Copy Piranti

Kategori lan TAGS:
Sandi Test Copy Piranti , , ,

Mainly used copy T5557/T5567/T5577 Hotel door card.

nakoni, nyelidiki
  • specifications
  • Description

Miturut pilihan (data user wilayah, sandhi, data area pangguna lan sandhi), lan ngatur salinan tembung saka isi kertu anyar menyang persis padha kaya ing kertu asli.

T5557 Chip Card Copy Piranti, T5577 Chip Hotel Door Card Copy Device used for Atmel T5557 / T5567 / T5577 contactless chip card after password test, quickly copy card. T5557 T5567 / T5577 chip card used for time attendance,hotels, access control system.

fitur utama
1. Miturut pilihan (data user wilayah, sandhi, data area pangguna lan sandhi), lan ngatur salinan tembung saka isi kertu anyar menyang persis padha kaya ing kertu asli.
2. Read and write configuration word.
3. Used independently.

Formulir Inquiry ( kita bakal bali sanalika bisa )

jeneng:
*
email:
*
Pesen:

verifikasi:
4 + 9 = ?

Mungkin sampeyan kaya uga

  • Service kita

    RFID / IoT / Printing
    LF / HF / UHF
    Card / Tag / Inlay / Label
    Bangle / Keychain
    R / W Piranti
    RFID Solution
    OEM / ODM

  • Company

    Babagan awake dhewe
    Pencet & Media
    News / Blogs
    Careers
    Awards & reviews
    Testimoni
    affiliate Program

  • Contact Us

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com