RFID, kudo në botë.

Blog

» Blog

Blog

Avantazhet e JCOP4 kartave seri JAVA (J2R110|J3R110|J2R150|J3R150|J3R180) në fushën e kartave elektronike të identitetit

Avantazhet e JCOP4 kartave seri JAVA (J2R110|J3R110|J2R150|J3R150|J3R180) në fushën e kartave elektronike të identitetit

J2R110|J3R110|J2R150|J3R150|J3R180 është karta JCOP4 seri JAVA është një tjetër punë kulmin pas j2a, J3A, J3D, seri J3H. Në mënyrë që të sigurohet siguri të lartë dhe performancë të lartë, Kapaciteti të dhënat e magazinimit është rritur, Me chip Flash, shpejtësia informatikë chip-së është më e shpejtë dhe më e qëndrueshme. Para JAVA J3H seri (gjithëpërfshirës), të gjitha patate të skuqura të përdorura EEPROM, and after the J3R

RFID Frekuencat dhe Power Transmission

RFID Frekuencat dhe Power Transmission

RFID Frequencies and Transmission Power Following the chart is more detailed information on UHF and EPCglobal standards by Country. Vini re se në Evropë ka frekuenca të shumta të ndryshme dhe rregullore të ndryshme fuqi maksimale. Disa nga standardet evropiane dhe rregulloret SHBA / Kanada janë miratuar nga vendet e tjera. When implementing an RFID system it is very important to make

10-bit Numri dhe 8-bit Numri Konvertimi Marrëdhënia i Card Access Control

10-bit Numri dhe 8-bit Numri Konvertimi Marrëdhënia i Card Access Control

Zakonisht në sistemin e kontrollit të qasjes, numri card 8-bit është wiegand26-bit output, numri card 10-bit është wiegand34-bit output. Për shembull, shtypjen në një kartë: 0013961168 10-Numri i bit card, ose 213 02000 3+5 8-Numri i bit card. 10-Numri i bit card 0013961168, kthej në hexadecimal është 00 D5 07 D0. 8-Numri i bit card 213 02000, i pari 3 shifra 213 converted

faqe 1 të 11
 • Shërbimi ynë

  RFID / IOT / Access Control
  LF / HF / UHF
  Card / Tag / Zbukurim / Label
  Manshetë / Keychain
  R / W Pajisja
  RFID Zgjidhja
  OEM / ODM

 • kompani

  Rreth nesh
  shtyp & Media
  Lajme / Blogs
  Karriera
  Awards & Shqyrtime
  Dëshmi
  Program Affiliate

 • Na kontaktoni

  Tel:0086 755 89823301
  web:www.seabreezerfid.com