RFID, madhab di dunya.

EM4200 Chip Card

KATEGORI DAN KUNCI:
Card EM LF Card / , ,

The EM4200 chip is usually made as a thick cards, widely used in parking lot management systems for long range identification cards.

panalungtikan
  • spésifikasi
  • Katerangan
  • Karajinan Aviable

ihwal eusi mémori: 64saeutik
modeu karya: Baca-hijina
Fitur kaamanan: global unique serial number
prekuensi: 125kHz
Speed of communication: 106kbps
Maca jeung nulis jarak: 2~5cm
kali Erasable: >100,000 kali
gudang data: 10 taun
hawa gawe: -20℃ ~ + 80 ℃
ukuran: Thin card 85.5×54×0.84mm
Thick card 85.5×54×1.80mm
kemasan bahan: PVC/PET/ABS/Paper,jsb.

Switzerland EM microelectronics company EM4200 RF chip is EM4100 / EM4102 chip upgrade chip (EM4100 / EM4102 chip has been discontinued) using advanced chip packaging technology, can be used as a non-contact card solution excellent solution. At the same time provide preferential printing services and shaped cards suitable for the application environment. EM4200 chip can also be made into a key ring.
EM4200 chip replace EM4100, EM4102, EM4005, EM4105 chip.
The EM4200 chip is usually made as a thick cards, widely used in parking lot management systems for long range identification cards.

Aplikasi
pangenalan, Time and Attendance Systems, Access Control Systems, Property Identification, Process Control, Enterprise Card Systems, Parking, Logistics, Identification sato, Cargo Identification, Industrial Automation, Conference Signing, RFID, Supermarkets, Warehouse Management, Management, Security system, Medical institutions and so on.

 

Kauntungan kalapa:
Staf anu ngalaman;
Kualitas alus teuing;
Harga pangsaéna;
Pangiriman gancang;
Kapasitas ageung sareng rupa-rupa produk;
Narima urutan leutik;
ODM sareng produk OEM numutkeun paménta konsumén.

 

pencitakan: Percetakan offset, Nyetak Silkscreen, Percetakan termal, Percetakan tinta-jet, Percetakan digital.
Fitur kaamanan: Watermark, Laser ablasi, Hologram / OVD, Tinta UV, Mangrup Variabel optik, Barkod disumputkeun / Barcode mask, Dipeunteun Pelangi, Téks mikro.
Anu sanésna: Inisialisasi data chip / Énkripsi, Garis magnét anu diprogram, Panel tandatangan, Kodeu barkod, Nomer séri, Embossing, Kodeu DOD, Kode cembung NBS, Paeh-teukteukan.

Formulir Inquiry ( urang bakal balik deui saatos waé )

nami:
*
email:
*
pesen:

carana ngabuktoskeun:
4 + 6 = ?

Panginten anjeun ogé resep

  • Service kami

    RFID / IoT / Aksés Control
    LF / HF / UHF
    Kartu / Tag / Inlay / Label
    Wristband / Keychain
    Sunda / W Alat
    RFID Solusi
    OEM / ODM

  • pausahaan

    Tentang Kami
    pers & media
    wartos / blog
    careers
    panghargaan & Harita
    Testimonials
    Program affiliate

  • Taros Kami

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com