RFID, madhab di dunya.

Java Card / CPU Card

» RFID Card » Java Card / CPU Card

  • spésifikasi
  • Katerangan

parameter teknis Utama
meulah: J2A040 chip NXP original
ngetik: contact card
material: PVC
ukuran: 85.5× 54 × 0.84mm
HICO magnetic stripe
Signauture panels
Applicable to the AMEX card, VISA master card

Contact CPU card chip: J2A040, J2A080, jeung sajabana.
Dual interface CPU card chip: J3A041 J3A081, jeung sajabana.
Customized COS model:
P5 series: P5CD012, P5CD020, P5CD040, P5CN080, P5CD128, P5CD145, jeung sajabana.
P6 series: P60D024, P60D040, P60D080, P60C040, P60C080, P60C144, jeung sajabana.

Aplikasi anu biasa
Bank card, Citizen card, SAM card, Electronic passports and documents, Pay TV, Digital signature CA, jsb.

Formulir Inquiry ( urang bakal balik deui saatos waé )

nami:
*
email:
*
pesen:

carana ngabuktoskeun:
3 + 4 = ?

Panginten anjeun ogé resep

  • Service kami

    RFID / IoT / Aksés Control
    LF / HF / UHF
    Kartu / Tag / Inlay / Label
    Wristband / Keychain
    Sunda / W Alat
    RFID Solusi
    OEM / ODM

  • pausahaan

    Tentang Kami
    pers & media
    wartos / blog
    careers
    panghargaan & Harita
    Testimonials
    Program affiliate

  • Taros Kami

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com