RFID, madhab di dunya.

Mifare 4K S70 Chip Card

KATEGORI DAN KUNCI:
HF Chip Card ,

Compared to Mifare 1K S50 chip, Mifare 4K S70 chip has more storage capacity, higher safety design, wider range of applications.

panalungtikan
  • spésifikasi
  • Katerangan
  • Karajinan Aviable

meulah: NXP Mifare 4K S70
ingetan: 32Kbit, 32 partisi, unggal partisi dua kecap akses
prekuensi: 13.56MHz
standar Protocol: IEC / ISO 14443 TypeA
speed komunikasi: 106Kboud
jarak bacaan: 5~ 10cm
Sunda / W waktos: 1~ 2ms
hawa gawe: -20° C ~ + 85 ° C
kakuatan keur nahan: >100,000 kali
ingetan data: >10 taun
ukuran: CR80 85,5 × 54 × 0.80mm atawa ukuranana non-standar tag
bahan: PVC, pepet, PETG, ABS, keretas, 0.13kawat mm Tambaga
proses produksi: garis otomatis tutuwuhan ultrasonic, las otomatis

Mifare 4K S70 RF card using Philips(NXP)original MF1 IC S70 chip, in line with IEC/ISO 14443A air interface protocol. 4bytes or 7bytes UID, 4k data store, data is key protection. Its advanced data encryption and bidirectional password authentication system,compared with Mifare 1K S50 chip, which has a greater storage capacity, is the business card, pre-paid water meters, bus card, highway fees, parking, manajemén masarakat, delivery transportation card, parks, roads and other preferred RFID products.
Cards can be pre-factory high quality offset printing/silk screen,or personalize a small printer to print.
Mifare 4K S70 Chip can provide white card, printed card, portrait card, tag, keychain, wristband, label, jsb.

Aplikasi
Enterprise/campus One Card Solution, bus card, highway fees, parking, district management.

 

Kauntungan kalapa:
Staf anu ngalaman;
Kualitas alus teuing;
Harga pangsaéna;
Pangiriman gancang;
Kapasitas ageung sareng rupa-rupa produk;
Narima urutan leutik;
ODM sareng produk OEM numutkeun paménta konsumén.

 

pencitakan: Percetakan offset, Nyetak Silkscreen, Percetakan termal, Percetakan tinta-jet, Percetakan digital.
Fitur kaamanan: Watermark, Laser ablasi, Hologram / OVD, Tinta UV, Mangrup Variabel optik, Barkod disumputkeun / Barcode mask, Dipeunteun Pelangi, Téks mikro.
Anu sanésna: Inisialisasi data chip / Énkripsi, Garis magnét anu diprogram, Panel tandatangan, Kodeu barkod, Nomer séri, Embossing, Kodeu DOD, Kode cembung NBS, Paeh-teukteukan.

Formulir Inquiry ( urang bakal balik deui saatos waé )

nami:
*
email:
*
pesen:

carana ngabuktoskeun:
1 + 4 = ?

Panginten anjeun ogé resep

  • Service kami

    RFID / IoT / Aksés Control
    LF / HF / UHF
    Kartu / Tag / Inlay / Label
    Wristband / Keychain
    Sunda / W Alat
    RFID Solusi
    OEM / ODM

  • pausahaan

    Tentang Kami
    pers & media
    wartos / blog
    careers
    panghargaan & Harita
    Testimonials
    Program affiliate

  • Taros Kami

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com