RFID, madhab di dunya.

wartos

» News

wartos

Kaunggulan tina JCOP4 kartu runtuyan Java (J2R110|J3R110|J2R150|J3R150|J3R180) dina widang kartu ID Electronic

Kaunggulan tina JCOP4 kartu runtuyan Java (J2R110|J3R110|J2R150|J3R150|J3R180) dina widang kartu ID Electronic

J2R110|J3R110|J2R150|J3R150|J3R180 teh JCOP4 kartu runtuyan Java nyaéta puncak sejen karya sanggeus J2A nu, J3A, J3D, runtuyan J3H. Dina urutan pikeun mastikeun kaamanan tinggi jeung kinerja tinggi, kapasitas gudang data ngaronjat, Kalawan chip Flash, speed komputasi chip urang téh gancang sarta leuwih stabil. Méméh Java J3H runtuyan (nepi ku), kabeh chip EEPROM dipaké, and after the J3R

ECB ngajalankeun tips, Service pamayaran saharita disangka Ripple

ECB ngajalankeun tips, Service pamayaran saharita disangka Ripple

ECB ngajalankeun tips, Allegedly Ripple Instant Payment Service Last Friday, the European Central Bank (ECB) launched the first instant payment service TIPS covering 19 member states of the euro zone, and hopes to become the leader in mobile payment in Europe with this service, and with many technology giants in the US and Asia. Fight for this market. This

Ngarojong pangmayaran NFC, chip sarta produsén labél langsung kauntungan

Ngarojong pangmayaran NFC, chip sarta produsén labél langsung kauntungan

Ngarojong pangmayaran NFC, chips and label manufacturer directly benefit In recent years, China UnionPay and the telecom operators in NFC mobile payment regard continuous efforts, led NFC daydream of a better market prospects in the industry.Several strong reasons for pushing NFC payment, industry analysis, NFC chip in the industry chain and label manufacturers benefit most directly. “First NFC mobile payment

kaca 1 ti 11
  • Service kami

    RFID / IoT / Aksés Control
    LF / HF / UHF
    Kartu / Tag / Inlay / Label
    Wristband / Keychain
    Sunda / W Alat
    RFID Solusi
    OEM / ODM

  • pausahaan

    Tentang Kami
    pers & media
    wartos / blog
    careers
    panghargaan & Harita
    Testimonials
    Program affiliate

  • Taros Kami

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com