RFID, madhab di dunya.

RFID kerang Shell Card, EM4102 kerang Shell Card, T5577 kerang Shell Card, Control clamshell Card aksés

KATEGORI DAN KUNCI:
Card EM LF Card /, Card kandel , , , , , , , , , , , , ,

modél produk: HL614

Personalized options: frékuénsi RF, chip IC, shell color, surface pre-printed LOGO, corak, jumlah, jsb.

panalungtikan
  • spésifikasi
  • Katerangan

Rincian produk
ukuran kartu: 85.5x54mm (Cutomized Sadia)
ukuran Anetenna: dinten 45mm
ketebalan kartu: 1.8mm +/- 0.04mm
material: Teuas panutup = ABS
ukuran liang: 3x14mm
warna: bodas(Taya MOQ) & Warna séjén sadia(MOQ 10k)
diprint: Diprint ku silkscreen, personalizing pola
Hiji logo ngaropéa tiasa sutra-dicitak dina samping cangkang teuas
hal nu husus: Tahan cai
Baca Range: 0~ 10cm(Gumantung kana anteneu maca)
hawa operasi: -20° C ~ + 50 ° C
chip pilihan: EM4102, EM4200, TK4100, ATA5557, T5567, T5577, nyumput

Karajinan tambahan
Injet / termal laser dicitak angka / UID atawa nomer serial, kode QR.
Sutra layar logo, corak.

Paket produksi
100PCS / kotak jero, 2000PCS / karton

RFID Clamshell Card are widely used in identification, time attendance, access control and parking lots due to their ruggedness, portability and long sensing range. The colorful clamshell card is more beautiful and beautiful, which will increase your company's image.
logo, pattern and number, Kode QR bisa dicitak dina beungeut cai. If the order quantity is sufficient, any color shell can be customized.

Typical application
pangenalan
Time attendance
Access control
Parking lots

Formulir Inquiry ( urang bakal balik deui saatos waé )

nami:
*
email:
*
pesen:

carana ngabuktoskeun:
5 + 9 = ?

Panginten anjeun ogé resep

  • Service kami

    RFID / IoT / Aksés Control
    LF / HF / UHF
    Kartu / Tag / Inlay / Label
    Wristband / Keychain
    Sunda / W Alat
    RFID Solusi
    OEM / ODM

  • pausahaan

    Tentang Kami
    pers & media
    wartos / blog
    careers
    panghargaan & Harita
    Testimonials
    Program affiliate

  • Taros Kami

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com