RFID, nang endi wae ing donya.
0086 755 89823301 seabreezerfid@gmail.com
EnglishAf-SoomaaliAfrikaansAsụsụ IgboBahasa IndonesiaBahasa MelayuBasa SundaBinisayaCatalàChinyanjaCorsuCymraegCрпски језикDanskDeutschEesti keelEspañolEsperantoEuskaraFrançaisFryskGaeilgeGalegoGàidhligHarshen HausaHmoobHmoob DawHrvatskiItalianoKiswahiliKreyòl ayisyenKurdîLatviešu valodaLatīnaLietuvių kalbaLëtzebuergeschMagyarMalagasy fitenyMaltiMàaya T'àanNederlandsNorskOʻzbek tiliPapiamentuPolskiPortuguêsQuerétaro OtomiReo Mā`ohi'RomânăSesothoShqipSlovenčinaSlovenščinaSuomiSvenskaTagalogTe Reo MāoriTiếng ViệtTürkçeWikang Filipinoazərbaycan dilibasa Jawabosanski jezikchiShonafaka Tongagagana fa'a SamoaisiXhosaisiZuluvosa VakavitiÍslenskaèdè YorùbáČeštinaʻŌlelo HawaiʻiΕλληνικάБеларускаяБългарскиМары йӹлмӹМонголРусскийТоҷикӣУкраїнськабашҡорт телекыргыз тилимакедонски јазикмарий йылметатарчаудмурт кылҚазақ тіліՀայերենייִדישעבריתاردوالعربيةسنڌيپارسیनेपालीमराठीहिन्दी; हिंदीবাংলাਪੰਜਾਬੀગુજરાતીதமிழ்తెలుగుಕನ್ನಡമലയാളംසිංහලภาษาไทยພາສາລາວမြန်မာစာქართულიአማርኛភាសាខ្មែរ中文(漢字)日本語한국어
 Sunting Terjemahan

Identification Animal

» Identification Animal

  • Genggem Long Distance Animal ID Tag Reader, 134.2kHz, ISO11784 / 11785, FDX-B

    Kategori lan TAGS:
    Identification Animal, LF / HF Reader , , , , , , , , ,

    model Product: DH-134

    Modul Bluetooth internal.
    Rega murah lan terjangkau, fitur lengkap lan gampang digunakake.
    Dhukungan kanggo ISO11784 / ISO11785 protokol standar manajemen kewan, dhukungan kanggo tag kewan protokol FDX-B, ngrasakake jarak sing adoh.
    125Model KHz bisa disesuaikan karo AIDC, akuisisi data, Manajemen bondho, identifikasi, kontrol akses lan rawuh wektu.

    nakoni, nyelidiki
    • specifications
    • Description

    paramèter technical utama
    frekuensi Work: AM 134.2K, 125kHz customizable
    persetujuan support: ISO11784 / ISO11785, FDX-B
    voltase sumber: 3.7baterei lithium abnehmbar V
    Jarak maca Tag: Luwih saka 20cm (30tag kuping mm)
    panyimpenan: Nganti 60000 cathetan
    basa support: Cina utawa Inggris
    digunakake suhu: -40° C ~ 85 ° C
    tampilan: 128× 64 LED
    Size: 175× 77 × 35mm
    bobot: 177gram

    Model DH-134 kewan genggam ID Tag Reader jarak jauh khusus kanggo identifikasi kewan, batere lithium sing bisa diisi ulang 3,7V, batre lithium bisa langsung ngisi daya luwih gampang digunakake. Mesin volume sethithik lan memfasilitasi pamindhahan, maca kadohan, sensitivitas dhuwur. Modul Bluetooth internal kanggo nggampangake komunikasi data. Bisa milih Cina utawa Inggris.
    Produk kompatibel karo ISO 11784 / ISO 11785 protokol standar manajemen kewan, dhukungan kanggo tag kewan FDX-B lan maca tag ID frekuensi rendah, ditrapake sacara wiyar kanggo manajemen kewan, nelusuri iwak larang regane lan manajemen alas, lan industri liyane.
    Sawise pirang-pirang taun lan sawetara perbaikan teknis, pamaca tag RFID genggam DH-134 saiki duwe kinerja luwih apik lan efek induksi luwih stabil, produk luwih cocog kanggo promosi pasar sampeyan.

    aplikasi
    Manajemen kewan, manajemen iwak, wit pengelolaan kehutanan
    Ayam, angsa, bebek, manajemen unggas
    Babi, sapi, manajemen wedhus lan ternak liyane
    Manajemen iwak
    Asu, kucing, manajemen identifikasi pet jaran
    Komoditas anti-pemalsuan
    akses kontrol
    identifikasi
    AIDC
    Manajemen pelacakan aset
    Manajemen gudang

    Formulir Inquiry ( kita bakal bali sanalika bisa )

    jeneng:
    *
    email:
    *
    Pesen:

    verifikasi:
    3 + 3 = ?

    Mungkin sampeyan kaya uga

  • Service kita

    RFID / IoT / Printing
    LF / HF / UHF
    Card / Tag / Inlay / Label
    Bangle / Keychain
    R / W Piranti
    RFID Solution
    OEM / ODM

  • Company

    Babagan awake dhewe
    Pencet & Media
    News / Blogs
    Careers
    Awards & reviews
    Testimoni
    affiliate Program

  • Contact Us

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com