RFID, madhab di dunya.

Wristband / pinggel

» Wristband / pinggel

  • spésifikasi
  • Katerangan

parameter teknis Utama
protokol komunikasi: ISO 14443 TypeA / B, ISO 15693, EPC GEN2 Kelas 1/ ISO 18000-6C
Tiasa pakét chip-frékuénsi rendah (125kHz): TK4100, EM4200, T5577, Hitag 2, Hitag S, jsb.
Bisa pakét chip-frékuénsi luhur (13.56MHz): FM11RF08, M1 S50 / S70, ULT, I-CODE2, NTAG215, TI2048, SRI512, jsb.
Bisa dibungkus chip UHF (860MHz ~ 960MHz): UCODE GEN2, H3 alien, Impinj M4, jsb.
material: lemes Silicone
taun digawé: > 10 taun
rentang bacaan maksimum: 5~ 500mm (jarak sensasi gumantung kana lingkunganana, chip IC béda, kakuatan anu maca, ukuran anteneu sareng kaayaan sanésna)
hawa gawe: -30℃ ~ + 80 ℃
spésifikasi: Panjang 240mm, Lebar 18mm, 3mm tebal, Lulugu kandel 7,3mm
warna produk: biru, beureum, hideung, bodas, koneng, kulawu, hejo, beureum ngora, jsb, bisa ngaropéa
proses: logo, pola sareng kode tiasa dicitak dina permukaanna

RFID adjustable silicone wristband mangrupakeun produk frékuénsi radio pinter merenah tur awét pikeun ngagem dina pigeulang.. Chip pakét ultrasonik sareng coil, IC chip sagemblengna disegel dina silicone, ku kituna boga kinerja waterproof alus, sarta ngabogaan kaunggulan résistansi Uap, lalawanan shock, lalawanan suhu luhur, bisa dipaké deui. Gelang gelung katutup nyaéta fléksibel, gampang maké jeung gampang ngagunakeun. wristband Silicone bisa encapsulate chip frékuénsi low (125kHz) chip frékuénsi luhur (13.56MHz) chip frékuénsi ultra luhur (860 ~ 960MHz).
RFID adjustable pinggel silicone warna dipaké pikeun manajemén idéntifikasi tanaga, aksés aksés, waktos hadir, kolam renang, taman cai, gudang beku, inspeksi waterproof, operasi widang, kado bisnis, jsb. Éta ogé tiasa dianggo dina lingkungan anu lembab, bisa immersed dina keur lila.

Fitur
Tekstur lemes sareng élastisitas anu saé, nyaman dipaké
Tahan cai, dampproof, kaget, tahan suhu luhur
Non-toksik, teu ngairitasi kulit
Sababaraha frékuénsi induksi, sababaraha protokol komunikasi, sarta sababaraha chip IC induksi anu merenah pikeun proyék anjeun milih

Formulir Inquiry ( urang bakal balik deui saatos waé )

nami:
*
email:
*
pesen:

carana ngabuktoskeun:
3 + 5 = ?

Panginten anjeun ogé resep

  • Service kami

    RFID / IoT / Aksés Control
    LF / HF / UHF
    Kartu / Tag / Inlay / Label
    Wristband / Keychain
    Sunda / W Alat
    RFID Solusi
    OEM / ODM

  • pausahaan

    Tentang Kami
    pers & media
    wartos / blog
    careers
    panghargaan & Harita
    Testimonials
    Program affiliate

  • Taros Kami

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com