RFID, madhab di dunya.

Kartu Kaamanan

» RFID Card » Kartu Kaamanan

Guilloche Kaamanan ID Card, Kartu Kaamanan Pola Guilloche, Kartu Kaamanan Guilloche, Guilloche Anti Counterfeiting Card

KATEGORI DAN KUNCI:
Kartu Kaamanan , , , , , , ,

modél produk: HG4147

Pilihan personalisasi: ukuran, warna, RF IC chip, permukaan silkscreen LOGO atawa pola, kode QR, UV, Laser anti-pemalsuan, jsb.

panalungtikan
  • spésifikasi
  • Katerangan
  • Karajinan Aviable

parameter teknis Utama
prekuensi: 125KHz / 13.56MHz / 860 ~ 960MHz
protokol komunikasi: ISO 14443A / B, ISO 15693, ISO 18000-6C / 6B
chip IC: Mifare 1k S50, Mifare 4k S70, MifareUltralightC, Kuring KODE SLI / SLIX, MifareDesfire EV2 2K / 4K / 8K, MFlPLUS2K / 4K, Ti2048, EM4200, EM4305, EM4102, TK4100, T5577, HitagS, FMl208(CPU), Alien H4, Impinj M5, jsb.
ukuran: ISO7816 CR80 85,60×53,98×0,76mm, customizable
radius fillet Base: 3.18± 0.3mm.
Bahan Card Card: PVC / Polycarbonate / PET / PETG / ABS / kertas, 0.13kawat tambaga mm
Téknologi permukaan kartu: Herang, Matte, Tiis
Proses encapsulasi: otomatis tanaga garis otomatis otomatis, toél las

Grafik Guilloche ngarujuk kana pola garis kompléks anu diwangun ku dua garis kurva deui anu diplot dumasar kana prinsip matematika.. Pola Guilloche nyayogikeun panyalindungan anti-pemalsuan anu efektif anu dianggo dina ampir sadaya artos, dokumén kaamanan, KTP anti-pemalsuan di sakuliah dunya. Biasana dianggo pikeun nyieun papan hiasan sareng lambang, aranjeunna éféktif, jeung geulis, kalawan fitur anti-kaamanan pisan tinggi.

pencitakan: Percetakan offset, Percetakan tinta Patone, Spot-warna percetakan, Nyetak Silkscreen, Percetakan termal, Percetakan tinta-jet, Percetakan digital.
Fitur kaamanan: Watermark, Laser ablasi, Hologram / OVD, Tinta UV, Mangrup Variabel optik, Barkod disumputkeun / Barcode mask, Dipeunteun Pelangi, Téks mikro, Guilloche, Hot stamping.
Anu sanésna: IC chip data initialization / Énkripsi, Data Variabel, Garis magnét anu diprogram, Panel tandatangan, Kodeu barkod, Nomer séri, Embossing, Kodeu DOD, Kode cembung NBS, Paeh-teukteukan.

Formulir Inquiry ( urang bakal balik deui saatos waé )

nami:
*
email:
*
pesen:

carana ngabuktoskeun:
0 + 5 = ?

Panginten anjeun ogé resep

  • Service kami

    RFID / IoT / Aksés Control
    LF / HF / UHF
    Kartu / Tag / Inlay / Label
    Wristband / Keychain
    Sunda / W Alat
    RFID Solusi
    OEM / ODM

  • pausahaan

    Tentang Kami
    pers & media
    wartos / blog
    careers
    panghargaan & Harita
    Testimonials
    Program affiliate

  • Taros Kami

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com