RFID, madhab di dunya.

FAQ urang

» FAQ’s

1. Custom RFID Etching Antenna

nasabah nyadiakeun HF / UHF anteneu design gambar, éta format file Otomatis CAD (.dwg), kami kutipan di 24 jam, expense dicutat ngawengku expense pembuatan plat jeung petik produk, confirms sacara rinci teknis, sanggeus Signing perjanjian, kami bakal nyadiakeun perenah anteneu dina 24 jam – konfirmasi customer – perenah plat customer Pastikeun na fee plat bayar – kami arranges rencana produksi – pembuatan Lempeng jeung produksi sample – Nyadiakeun 20 ~ 400pcs sampel anteneu bébas konfirmasi customer.
Mun nasabah teu boga hiji rarancang anteneu, mangka anjeun kudu nyadiakeun spésifikasi ukuran anteneu, model chip kabeungkeut (salaku conto: Ultralight, Kuring kode SLI-S, H3 alien, Impinj Monza 5), Modél mesin mengikat Anjeun. Simkuring nampi informasi luhur dina 24 jam nyadiakeun design anteneu na pelat bedah pembuatan waragad na bedah produk. Anteneu Desain teken Desain Time: HF Antenna 7 Poé bisnis, UHF Antenna 24 Poé bisnis.

2. HF / UHF Silver Ink Antenna Electronic tag Inlay, Pérak Ink Print Antenna Inlay

The Silver Ink conductive tinta keur percetakan tag éléktronik idéntifikasi frékuénsi radio boga konduktivitas listrik alus tur adhesion, sarta boga kaunggulan kalenturan alus, kinerja stabil, sarta lalawanan oksidasi low.
Pamakéan tinta conductive pikeun nyitak anteneu tinimbang metoda etching tradisional sangkan anteneu dina tag éléktronik ngurangan biaya manufaktur tina tag éléktronik RFID.

RFID Silver Ink Antenna Inlay, UHF Silver Ink Print Inlay Antenna, ti Seabreeze Smart Card Co., Ltd.
Ink pérak dicitak anteneu tag éléktronik anu utamana dipaké pikeun anti counterfeiting, kaamanan, anti tampering produk, tag anu ancur sakali deui ieu torn, nu merenah pikeun pamakéan sarta manajemén produk anti counterfeiting.

prekuensi: HF 13.56MHz / UHF 840 ~ 960MHz
ukuran anteneu: adat
Tag substrat: Pepet / Paper
bahan anteneu: Pérak némpelkeun tinta conductive

 

  • Taros Kami

    0086 755 89823301
    seabreezerfid@gmail.com
    SeabreezeRFID
    seabreezerfid
  • Share to friend

  • Service kami

    RFID / IoT / Aksés Control
    LF / HF / UHF
    Kartu / Tag / Inlay / Label
    Wristband / Keychain
    Sunda / W Alat
    RFID Solusi
    OEM / ODM

  • pausahaan

    Tentang Kami
    pers & media
    wartos / blog
    careers
    panghargaan & Harita
    Testimonials
    Program affiliate

  • Taros Kami

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com