RFID, nang endi wae ing donya.
0086 755 89823301 seabreezerfid@gmail.com
EnglishAfrikaansAsụsụ IgboBahasa IndonesiaBahasa MelayuDanskDeutschEspañolFrançaisGaeilgeHarshen HausaItalianoKiswahiliLëtzebuergeschMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăShqipSlovenčinaSlovenščinaSuomiSvenskaTagalogTiếng ViệtTürkçebasa JawaÍslenskaèdè YorùbáČeštinaΕλληνικάБългарскиМонголРусскийעבריתالعربيةहिन्दी; हिंदीবাংলাภาษาไทยမြန်မာစာአማርኛ中文(漢字)日本語한국어
 Sunting Terjemahan
WHO kita

WHO kita

We are a profesional Produsèn saka produk RFID ing Shenzhen, produk kita kalebu kabeh SIM RFID, labels, inlay, stiker, hardware, kalebu akses kontrol maca lan pengembangan produksi nulis peralatan, Software lan RFID solusi project aplikasi.
Apa PILIH US

Apa PILIH US

Saben klien unik, saben kahanan iku beda. Laku nguripake kanggo SeabreezeRFID kanggo persil saka alasan. nanging, ing paling kasus, iku distills mudhun kanggo tembung siji: Trust. Trust ing produk lan solusi kita, Trust ing asil kita. Milih SeabreezeRFID minangka anggota saka tim lan kontributor kanggo sukses bisnis is voting pinunjul saka kapercayan. We ngene dadi pleased kanggo aplikasi produk kita, solusi lan asil ing atas lan miwiti kanggo gain dateng.
SERVICE MAIN kita

SERVICE MAIN kita

SeabreezeRFID nawakake experienced lan lengkap bantuan kanggo sawetara saka sudhut kabutuhan bisnis RFID & IoT, lan ora mung produk asli RFID lan solusi aplikasi project, utamané dhuwur nilai-Added produk kanggo ningkataké bisnis kanggo berkembang cepet lan tekan gol.
FOR TRADERS

FOR TRADERS

We njejegaké: banget kualitas, kauntungan rega, sampurna layanan, asas layang punctual, ngewangi pedagang lan pungkasan kedhaftar, nembus pasar, ningkataké produk, bisa kanthi OEM & ODM, mbusak kuwatir. Kudu dipikir ing nawakake layanan profesional SeabreezeRFID, lan supaya dadi pirembagan.

Kita kakuwatan Kanggo Manufacturing RFID & IoT Products For Business!

SeabreezeRFID LTD duwe garis produksi lengkap Identification Frequency Radio, produk kita ngemot macem-macem Kripik saka frekuensi, frekuensi dhuwur lan frekuensi ultra-high. Bisa uga kurban layanan selaras kanggo ketemu gagasan eksklusif lan kabutuhan.

Products Bintang

FAQ kang

1. Custom RFID Etching Antena

customer nyedhiyakake HF / UHF antena desain drawing, ing format file AUTO CAD (.DWG), kita quotes in 24 jam, beyo dipetik kalebu beyo nggawe piring lan petik produk, nandheske rincian technical, sawise ndhaftar persetujuan, kita bakal nyedhiyani tata antena ing 24 jam – Konfirmasi customer – tata letak plate Customer Konfirmasi lan ragad plate pituwas – kita ngatur rencana produksi – nggawe piring lan produksi sampel – Nyedhiyani 20 ~ 400pcs conto antena free kanggo konfirmasi customer.
Yen customer ora duwe desain antena, sampeyan perlu kanggo nyedhiyani specifications ukuran antena, model chip kaiket (Tuladhane: Ultralight, Aku KODE SLI-S, H3 asing, Impinj Monza 5), model mesin binding Panjenengan. Kita nampa informasi ing ndhuwur ing 24 jam kanggo nyedhiyani desain antena lan piring reregan nggawe Fees lan reregan produk. Antena Design Drawing Design Wektu: HF Antena 7 Day Bisnis, UHF Antena 24 Day Bisnis.

 

  • Service kita

    RFID / IoT / Printing
    LF / HF / UHF
    Card / Tag / Inlay / Label
    Bangle / Keychain
    R / W Piranti
    RFID Solution
    OEM / ODM

  • Company

    Babagan awake dhewe
    Pencet & Media
    News / Blogs
    Careers
    Awards & reviews
    Testimoni
    affiliate Program

  • Contact Us

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com