RFID, madhab di dunya.

Card diprint

» RFID Card » Card diprint

Custom Printable Blank Programmable Writable NFC Card

KATEGORI DAN KUNCI:
Card diprint, Card Bahan rupa , , ,

model: BY7854

Customizable card size;
Can pre-writeable data;
Can pre-print LOGO or pattern.

panalungtikan
  • spésifikasi
  • Katerangan

prekuensi: 13.56MHz
baku Protocol: ISO 14443 TypeA
meulah: Ntag213/Ntag215/Ntag216
Data Set: Read and Write 100000 kali
bahan anteneu: Alumni etching
Bahan kartu: Glossy Paper/Coated Paper/Matte Paper
hawa gawe: -25℃ ~ + 75 ℃
hawa gudang: 0℃ ~ + 75 ℃
hirup Service: 10 taun
ukuran: 90×54mm or 86×54mm, customizable
Surface color: customizable
pencitakan: CMYK full color printing, silk printing or digital printing

Rincian Bungkusan
Diaméter jero inti inti kertas: 76.2mm(3inci);
Unggal kuantitas gulung: 500~ 1000pcs(Saluyu sareng paménta saleresna);
Arah gulung: Beungeut atanapi percetakan nyanghareup ka luar (dina);
Paket bahan: Kapas mutiara antistatik + Pad gelembung + Kantong antistatik + Luar.

NFC (Near Field Communications) is an exciting new contactless technology designed to provide countless opportunities for innovative, effective marketing.
Your customers simply “tap” an NFC enabled mobile against a poster/tag/card/keyfob that contains rich contents.
The NFC business cards can be encoded with a free app; or you can choose Encoding service.
NFC Business Cards have a Ntag21x Chip, which is compatible with every NFC device, and has better performance than previous NFC Chip Tags.
If this card needs us to preprint, you will need to provide Graphic file: JPEG(al least 300 DPI); PDF; Adobe Photoshop; Adobe illustrator; Coreldraw format.

Lamaran: Passive NFC, NFC business card, Company promotion business card, Advertising promotion.

 

Kauntungan kalapa:
Staf anu ngalaman;
Kualitas alus teuing;
Harga pangsaéna;
Pangiriman gancang;
Kapasitas ageung sareng rupa-rupa produk;
Narima urutan leutik;
ODM sareng produk OEM numutkeun paménta konsumén.

 

Formulir Inquiry ( urang bakal balik deui saatos waé )

nami:
*
email:
*
pesen:

carana ngabuktoskeun:
5 + 6 = ?

Panginten anjeun ogé resep

  • Service kami

    RFID / IoT / Aksés Control
    LF / HF / UHF
    Kartu / Tag / Inlay / Label
    Wristband / Keychain
    Sunda / W Alat
    RFID Solusi
    OEM / ODM

  • pausahaan

    Tentang Kami
    pers & media
    wartos / blog
    careers
    panghargaan & Harita
    Testimonials
    Program affiliate

  • Taros Kami

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com