RFID, nang endi wae ing donya.
0086 755 89823301 seabreezerfid@gmail.com
EnglishAfrikaansAsụsụ IgboBahasa IndonesiaBahasa MelayuDanskDeutschEspañolFrançaisGaeilgeHarshen HausaItalianoKiswahiliLëtzebuergeschMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăShqipSlovenčinaSlovenščinaSuomiSvenskaTagalogTiếng ViệtTürkçebasa JawaÍslenskaèdè YorùbáČeštinaΕλληνικάБългарскиМонголРусскийעבריתالعربيةहिन्दी; हिंदीবাংলাภาษาไทยမြန်မာစာአማርኛ中文(漢字)日本語한국어
 Sunting Terjemahan

Blog

» Blog

10-dicokot Number Lan 8-dicokot Number Konversi Relationship saka Control Card Akses

23/07/2018

Biasane ing sistem kontrol akses, nomer kertu 8-dicokot iku wiegand26-dicokot output, nomer kertu 10-dicokot iku wiegand34-dicokot output.
Tuladhane, Printing ing kertu:
0013961168 10-nomer kertu dicokot,
utawa
213 02000 3+5 8-nomer kertu dicokot.
10-nomer kertu dicokot 0013961168, dikonversi ke heksadesimal punika 00 D5 07 D0.
8-nomer kertu dicokot 213 02000, sing pertama 3 digit 213 diowahi kanggo heksadesimal punika D5, limang digit pungkasan 02000 diowahi kanggo heksadesimal punika 07 D0.

Mulane, aturan bisa ketemu: First, konversi 10 digit kanggo heksadesimal punika 4 bita, ing bait pisanan ora kudu, ing bait kapindho diowahi kanggo pisanan 3 digit nomer kertu 8-dicokot, katelu lan papat ing bita sing diowahi bebarengan menyang pungkasan 5 digit nomer kertu 8-dicokot.
rumus Excel =(Mod(X,256*256))+(Mod(iNT(X /(256*256)),256)*100000).

Iku bisa dideleng saka ndhuwur sing nomer kertu 10-dicokot ing sistem akses kontrol saksi bisa diowahi dadi nomer kertu 8-dicokot dening algoritma, lan nomer kertu 8-dicokot angel mulihake kanggo nomer kertu 10-dicokot.
Paling saka sistem saksi akses kontrol dikembangaké lan diprodhuksi dening Seabreeze Smart Card Co., Ltd sing kompatibel karo wiegand26 lan wiegand34, lan piranti lunak uga bisa bebas milih nomer kertu 8-dicokot utawa 10-dicokot nomer kertu operasi.

(SeabreezeRFID)

Mungkin sampeyan kaya uga

  • Service kita

    RFID / IoT / Printing
    LF / HF / UHF
    Card / Tag / Inlay / Label
    Bangle / Keychain
    R / W Piranti
    RFID Solution
    OEM / ODM

  • Company

    Babagan awake dhewe
    Pencet & Media
    News / Blogs
    Careers
    Awards & reviews
    Testimoni
    affiliate Program

  • Contact Us

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com